Welkom bij Juwelier Mulder
Margrietstraat 19, 2964 CE Groot-Ammers

Zelf je trouwringen ontwerpen

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Voor deze mooie dag valt er veel te regelen, ook natuurlijk een paar mooie trouwringen. Daarbij helpen wij jullie graag!

Zo maak je de ring waar je van droomt!

We werken met het merk Aller Spanninga, waarmee jullie de trouwringen zelf kunnen ontwerpen. De ringen kunnen geheel naar jullie wens en creativiteit worden gemaakt. Alles is mogelijk in zowel geelgoud en witgoud als in zilver. Hiermee creëren jullie een uniek paar ringen en word het nog meer naar jullie eigen persoonlijke smaak ontworpen. Om inspiratie op te doen hebben wij een brede collectie trouwringen staan waar uiteraard ook uit kan worden gekozen. Het zelf ontwerpen van jullie trouwringen geeft extra betekenis aan dit mooie sieraad.

Een afspraak maken om de trouwringen te bekijken is mogelijk, maar jullie zijn ook altijd van harte welkom om eens binnen te lopen en met een van ons om de tafel te gaan zitten.

Maak het plaatje compleet!

Ook in trouwsieraden bieden wij een zeer uitgebreide collectie aan. Van bruid tot bruidegom, van moeder of zus van de bruid tot de getuige. Een andere mogelijkheid die er uiteraard ook is, is het opknappen van een (geërfd) sieraad zodat deze op de trouwdag gedragen kan worden.

Nog op zoek naar een bedankje voor de getuigen met een persoonlijk tintje? Daar kunnen wij ook voor zorgen! Wat is er nog mooier dan een persoonlijk gegraveerde pen waarmee de trouwakte ondertekend wordt door de getuige. Graag laten wij de mogelijkheden zien.

Meer weten?

Ergens vragen over of benieuwd naar iets?
Kom vrijblijvend langs in onze winkel of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Wij maken graag jullie trouwdag schitterend met een gouden randje!

Kijk hier voor alvast inspiratie voor jullie ringen! https:/allerspanninga.com/trouwringen